Billigt. Enkelt. Vardia. 70106060

Tilvalg til Vardia Bilforsikring

Du kan udvide din kasko- og ansvarsforsikring med følgende tilvalgsdækninger, så den passer til dig og dine behov:

  • Førerulykke

Erstatning ved død eller invaliditet, hvis du ikke får erstatning fra anden side.

Førerulykke dækker føreren af bilen. Som udgangspunkt er du ansvarlig for at føre køretøjet i henhold til færdselslovens bestemmelser. Du er derfor ikke beskyttet af bilens ansvarsforsikring når du fører bilen. Derfor er det en god idé at tilvælge en førerulykkesforsikring til din bilforsikring. 

Førerulykkesforsikring dækker følger efter personskade i form af tandskade, varige mén, erhvervsevnetab og tab af forsørger
 

  • Vejhjælp

Vejhjælp sørger for assistance hvis uheldet er ude. Gennem din bilforsikring hos Vardia Forsikring får du en vejhjælpspakke som dækker din forsikrede bil i hele Danmark og Europa.
Vi dækker starthjælp, bugsering, døroplukning og meget andet. Du vælger selv om din bil skal transporteres hjem eller til værksted i tilfælde af drifsstop som gør at din bil ikke kan køre videre.


  • Friskade (kun muligt at tilkøbe med kaskoforsikring)

Friskadedækning er et tillæg til din kaskoforsikring. Den gør, at du slipper for selvrisiko ved f.eks. tyveri og brand. Hvis du får repareret din bilrude i stedet for at udskifte den, slipper du også for selvrisiko ved glasskader. Skal ruden udskiftes, vil der være en selvrisiko på 1/3 af skaden, dog minimum 1.500 kr.

 

 

Henter pris...