Billigt. Enkelt. Vardia. 70106060

Skræddersyede forsikringer

Vardia har som mål at være foretrukket samarbejdspartner på medlems-, kunde- og specialforsikringer.

Hos Vardia er vi eksperter i koncept- og partnerforsikringer. Udover vores egne forsikringer udvikler og sælger vi skræddersyede forsikringer i samarbejde med medlemsorganisationer og kommercielle grupper. Vores mål er at skabe merværdi for vores kunder og partnere.

Vi søger samarbejdspartnere, som har stærke kunderelationer og et tydeligt fokus på salg og distribution. Forsikringskonceptet udvikles i fællesskab og tilpasses partnerens kernevirksomhed. Det rette koncept og den rette salgskraft er de vigtigste elementer for, at samarbejdet kan bære frugt og blive en succes.

Så enkelt er det

At samarbejde med Vardia er både enkelt og lønsomt. Vi ved, at forsikring ikke er vores partneres kernevirksomhed. Derfor håndterer vi både salget af forsikringerne og kundeservicen. Og hvis uheldet er ude, håndterer vi skaden hurtigt og professionelt. Vores dygtige rådgivere kan mere end bare forsikring, de er også dygtige til at afdække reelle behov. På den måde sikrer vi, at forsikringstilbuddet virkelig når ud til alle.

Vardias forsikringssystem er .NET-baseret og er tilpasset, så det kan skræddersy forsikringer og dokumenter. Systemet giver vores partnere fuld indsigt i forretningen og støtter tilpasning af dokumenter til vores partneres grafiske profil.

Henter pris...