Billigt. Enkelt. Vardia. 70106060

Henter pris...

Persondatapolitik

De typiske oplysninger, vi har om dig, er dit navn, din adresse, dit cpr-nummer og en beskrivelse af dine forsikringsforhold.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Vi bruger dine oplysninger til at behandle dine forsikringer og til at holde dig orienteret om de produkter, vi og vores samarbejdspartnere tilbyder.

Få overblik over, hvilke oplysninger vi har om dig

Hvis du gerne vil have et overblik over de personlige oplysninger, vi har om dig, eller hvis du ikke længere ønsker at blive orienteret om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Vi optager alle vores telefonsamtaler

Alle de telefonsamtaler, vi har med vores kunder, bliver optaget. Vi optager samtalerne for at kunne uddanne vores medarbejdere og hele tiden forbedre dialogen med vores kunder. Kun en begrænset kreds af vores medarbejdere har adgang til optagelserne. Vi sletter optagelserne efter tolv måneder.

Vi gemmer oplysninger om din brug af hjemmesiden

Når du bruger vores hjemmeside, benytter vi cookies til at gemme oplysninger om din brug af siderne. Dem bruger vi både til at gøre det nemmere for dig at bruge vores hjemmeside og for at kunne forbedre siden. Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at skulle fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Vardia.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig.

Personoplysninger afgivet på vardia.dk videregives kun til virksomhedens interne afdelinger, udvalgte og betroede tredjemænd og forretningspartnere, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

Vi behandler dine oplysninger fortroligt

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den lovgivning, der er på området. Det vil sige, at vi kan udveksle dine oplysninger med:

  • Eksterne samarbejdspartnere
  • Cpr-registret
  • Kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre.

Hvis loven kræver det, giver vi oplysningerne videre til offentlige myndigheder.

Henter pris...