Billigt. Enkelt. Vardia. 70106060

Professionelle partnere - vi samarbejder med de bedste

Hos Vardia er vi stærke på forsikring. På udvalgte områder samarbejder vi med partnere, som ligeledes er blandt de stærkeste indenfor hver deres felt. Du kan møde dem herunder.

AutoOffer

 Autooffer Logo

Vi samarbejder med Autooffer hvor vi tilbyder en attraktiv forsikring til deres brugere. Læs mere her.

AVIS

Avis Logo

Vi samarbejder med Avis så du kan få en lånebil, når din egen bil bliver repareret på værksted efter en forsikringsskade.

CarGlass

Carglass logo 

Vi samarbejder med Carglass på alle de skader du måtte få på dine bilruder.

Crawford

 Crawford Logo

Vi samarbejder med Crawford på håndtering af de skader vores kunder får. Crawford er verdens største uafhængige leverandør af skadebehandlingsløsninger.

 

Danske Torpare

Danske Torpare

Vi samarbejder med Danske Torpare om at tilbyde en attraktiv og unik forsikring til danske med fritidshus i Sverige. Læs mere her.

Falck

Falck Logo

Vi samarbejder med Falck, hvis du får brug får hjælp når du er ude og rejse. Falck er blandt de stærkeste, når det kommer til hjælp ifm. uheld og forbyggelse af skader.

SOS/Dansk Autohjælp 

Sos Dah Logo

Vi samarbejder med SOS/Dansk Vejhjælp hvis du får et nedbrud og har tilvalgt vores vejhjælpsprodukt. SOS/Dansk Autohjælp er blandt de stærkeste, når det kommer til vejhjælp.
 

Recover

Recover Logo

Vi samarbejder med Recover hvis dit hjem har brug for akut hjælp efter f.eks. en brand- eller vandskade.

Santander Consumer Bank

 Santander Logo

 

Vi samarbejder med Santander Consumer Bank om at tilbyde en attrativ all-risk forsikring til deres kunder. Læs mere her.

Henter pris...