Billigt. Enkelt. Vardia. 70106060

Henter pris...

Enkle forsikringer

Vardia tilbyder enkle forsikringer til private. Se hvilke herunder og læs mere om hver forsikring.

Ikoner Alle Produkter Tilpasset

Bilforsikring

Om du ejer en ny eller gammel bil, har du behov for en Vardia Bilforsikring. Hos os kan du vælge mellem dækningerne ansvar og kasko med førerulykke, vejhjælp og friskade som tilvalgsdækninger.

Læs mere om Vardia Bilforsikring

Indboforsikring

Dit hjem er fyldt med ting, du har brug for, og som du holder af. Derfor er det vigtigt, at du er godt forsikret, hvis uheldet er ude, og der sker en skade på dine ting. Med Vardia Indboforsikring dækker vi skader på dine ting, både når du er hjemme, og når du er på farten, fx i udlandet. Derudover dækker forsikringen også, hvis du er skyld i skader på andre mennesker eller deres ting.

Læs mere om Vardia Indboforsikring

Husforsikring

Dit hus repræsenterer en stor værdi. Derfor er det vigtigt, at du er rigtigt forsikret, hvis uheldet er ude. Vardia Husforsikring er enkel og gennemskuelig og indeholder de dækninger, du har brug for, når du bor i hus. Vardia Husforsikring dækker skader på dit hus i forbindelse med fx brand, skybrud, lynnedslag og ved skade på dine ind- og udvendige rør. 

Læs mere om Vardia Husforsikring

Ulykkesforsikring

Med en Vardia Ulykkesforsikring er du dækket 24 timer i døgnet – både når du er i Danmark og i udlandet – og forsikringen fortsætter så længe du ønsker det, uanset din alder. Derudover er du, uden det koster ekstra, dækket ved farlig sport, og når du kører på motorcykel og knallert. 

Læs mere om Vardia Ulykkesforsikring

Rejseforsikring

Med en Vardia Rejseforsikring får du dækket udgifter til hospital og læge samt til hjemtransport, hvis du skulle komme slemt til skade. Du er sammen med resten af husstanden dækket på rejser op til 60 dages varighed. Udover at du altid er dækket på ferier i Danmark, kan du vælge, om du også skal være dækket i hele Europa inkl. Tyrkiet eller hele verden. Læs mere om Vardia Rejseforsikring. 

Læs mere om Vardia Rejseforsikring

Sommerhusforsikring

Vardia Sommerhusforsikring dækker skader på dit sommerhus i forbindelse med fx brand, skybrud eller lynnedslag. Forsikringen dækker også i tilfælde af hærværk eller indbrud. 

Læs mere om Vardia Sommerhusforsikring

Hundeforsikring

Som hundeejer skal du have en lovpligtig ansvarsforsikring. Hos os kan du købe dækningen ansvar og tilvalgsdækningen udvidet ansvar, som er til dig, der udstiller eller går til træning med din hund. 

Læs mere om Vardia Hundeforsikring

Motorcykelforsikring

Når du ejer en motorcykel, skal du have en lovpligtig ansvarsdækning. Hos os kan du vælge mellem dækningerne ansvar og kasko med førerulykke, vejhjælp og vinterkørsel som tilvalgsdækninger. 

Læs mere om Vardia Motorcykelforsikring

Knallertforsikring

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til din knallert. Forsikringen dækker de skader, din knallert forårsager på andre mennesker og deres ting. 

Læs mere om Vardia Knallertforsikring

Påhængskøretøjsforsikring (campingvogn, trailer m.m.)

Med en påhængskøretøjsforsikring hos Vardia får du kaskodækning med mulighed for at tilvælge dækning af indbo i campingvogn og vejhjælp. 

Læs mere om Vardia Påhængskøretøjforsikring

Henter pris...